OVERNACHTEN

Hotel Map

View on an interactive Map.

Villa Kosta

Ul. Car Samoil 26, 6000 Ohrid
+389 46 267 243
vilakosta@gmail.com

Privé accommodatie in het centrum van Ohrid

 

De villa ligt naast de stad's belangrijkste havens, in het centrum van Ohrid vlakbij bars en restaurants. In dit huis hebben we 5 dubbele en drie kamer appartementen die volledig uitgerust zijn en allemaal een eigen badkamer hebben.

 

Villa Kosta's beschrijving van niveaus en kamers:

 

Eerste verdieping

 

Kamers 101 en 102 hebben een aparte ingang en een zithoek in de tuin. Elke kamer heeft een eigen badkamer. In elke kamer, koelkast, kleine ring voor een kopje koffie, koffie potten, glazen, een bord, lepel, vork, mes, TV, haardroger, slippers voor de douche, iedereen krijgt drie handdoeken - grote, middelgrote en kleine, een dekbed, we hebben paneel verwarming, elke badkamer beschikt over een eigen verwarming voor warm water, kasten, stoelen, tafel, etc.

 

Tweede Verdieping

 

Kamers 201, 202 en 203 hebben een aparte ingang, voor is een buitenterras. Alle kamers hebben hier dezelfde inhoud als de vorige, alleen hebben deze een gedeelde volledig uitgeruste keuken. Kamer 201 beschikt over een eigen badkamer, een groot tweepersoonsbed, en al hetzelfde als de vorige kamers dezelfde tv, koelkast, haardroger en etc..

 

Kamers 202 en 203 hebben een andere privé voordeur en een kleine hal waar er nog drie deuren zijn: een voor kamer 202, een andere voor kamer 203 en een voor de bar en badkamer. Deze twee kamers delen een badkamer.

 

Faciliteiten: elk appartement heeft een koelkast, mini-koffie & thee kitchenette, haardroger, televisie, kabel-tv, gratis draadloos internet en alles wat nodig is voor een aangenaam verblijf. Verwarming wordt geleverd door schakelkasten. De appartementen hebben een mooie tuin met bloemen en groen.

 

Afstand:

 Alle vertrekken voor de tour van het oude gedeelte van de stad starten vanaf de voorkant van onze tuin. Afstand tot het meer: 50 meter of van de belangrijkste haven waar grote schepen voor anker liggen.

 

Lokale koffie en restaurants op de volgende afstanden: Club en cafetaria Akvarius 60m. Cadmo Club 80 m. Club Likvid 100 meter. Pizzeria Leonardo 15 meter. Restaurant Antiko 15m. Pub Suvo Piperce 8 m, en een restaurant Cun (Чун) en DE Lago 25 meter.
zoover