HOME > OVERNACHTEN >Villa Dislieski

OVERNACHTEN

Hotel Map

View on an interactive Map.

Villa Dislieski

Kej Marshal Tito 68
+38971367774
contact@villadislieski.com

In natuurs beste creatie, de riviéra van Ohrid, in het centrum van de stad, in een rustig zij straatje, vindt u de nieuwe villa Dislievski tot uw beschikking om uw vakantie door te brengen. Onze deuren staan wijd open voor alle gasten die behoefte hebben aan rust, ontspannende momenten en menselijke goedheid.

 

Voor uw vakantie in onze villa bieden wij u een dagelijks gratis arrangement aan: Zelfstandigheid, eigen keuken en een badkamer met speciale aandacht voor de hygiëne zodat u zich thuis voelt.

 

Wij nodigen u uit om onze villa aan de combinatie van traditionele gastvrijheid en moderne comfort te testen. De villa Dislievski heeft een restaurant op de begane grond met een zomer terras en een veilige parkeerplaats voor onze gasten aan de voorkant van de villa.

 

De villa heeft: eenpersoons-, tweepersoons-, drie-kamer appartementen en luxe appartementen met 2 kamers. Alle kamers hebben tv-toestellen, een minibar, toiletten en badkamers met douche cabines met stimulator en radio, balkons, centrale airconditioning voor verwariming en koeling. Verder zijn de  appartementen voorzien van een mini-keuken. Alle kamers en appartementen in onze villa beschikken over gratis internet. Tevens verzorgen wij gratis u transfer van en naar het vliegveld van Ohrid.

 

 

Prijzen:

- Eenpersoonskamer:    30,-
- Tweepersoonskamer: 37,-
- Driepersoonskamer:   48,-
- Deluxe appartement:  63,-
- Ontbijt per persoon:      3,-
zoover
zoover