HOME > OVERNACHTEN >Via Sacra appartementen

OVERNACHTEN

Hotel Map

View on an interactive Map.

Via Sacra appartementen

Ilindenska 36, 6000 Ohrid
+389 75 440 211
marijamisa@yahoo.com

Op vijftig meter van de oever van het meer, op het pleintje bij de kerk St. Sophia, die leidde tot alle straten en steegjes in het oude en het huidige Ohrid, daar kunt u ons vinden.

Pizza restaurant en appartementen Via Sacra zijn gebouwd in een herkenbare stijl van Ohrid architectuur van de 19e eeuw, maar met al het comfort dat de moderne gast nodig heeft.

Als u besluit om ons te bezoeken buiten het seizoen of in de winter, heeft u de gelegenheid om te zien, ervaren en proeven van het Ohrid in al zijn pracht en schoonheid, en nog meer van ons als je bij de meest aantrekkelijke plaatsen in onze stad, zoals: Kerk van St. Sophia, gebouwd in de 11e eeuw (met zijn prachtige galerie van de 14de eeuw), het oude theater, een galerie van iconen in de kerk St.Bogorodica Perivlepta (een van de meest kostbare parels van Byzantijnse kunst), Samuil `s vesting het complex Plaosnik, kerk van St. John Kaneo, Robevci huis (waar zich belangrijke archeologische voorwerpen uit onze vroegere eeuwen) en vele anderen niet minder belangrijke monumenten, waarmee Ohrid algemeen bekend is.

Als je hier in het hoogseizoen verblijft, heeft u de meest aantrekkelijke stranden in de Oude Stad op vijftig meter van ons (Saraishte, Potpesh en Kaneo), ook bent u in staat om 1 van de ​​festivals, zoals het beroemde Ohrid Summer Festival en Ohrid Volkskleding Festival te bezoeken. De festivals vinden plaats in onze directe omgeving.

Capaciteit:

- Studio:
Het appartement is voorzien van een breed Frans bed, een bank, airconditioning, toilet, douche, tv, draadloos internet en een koelkast.
Prijs per appartement voor twee personen is 30 euro en voor de voor de derde persoon 5 euro.

- Duplex:
Het appartement bestaat uit twee slaapkamers met elk twee bedden, waarvan een met een extra bed. Elk appartement heeft een tv, een koelkast, airconditioning en draadloos internet. Dit appartement is ideaal voor vakantie voor 4 personen, en mogelijk vijf. Prijs van appartement is 40 euro, bij 5 personen wordt er 5 euro extra in rekening gebracht. zoover