HOME > DOEN >Scuba Duiken

DOEN

Scuba Duiken

Lazo Trposki No.35a, 6000 Ohrid
+389 (0)70 700 865
sekuloski@yahoo.com

Duiken is op dit moment een van de meest populaire sporten ter wereld. Vanaf de vroegste tijden wilden mensen uit nieuwsgierigheid al onder het oppervlak van de zee en de meren duiken, voor onderzoek, jacht of recreatie. Vandaag is het heel eenvoudig: tijdens uw verblijf in Ohrid heeft u een goede mogelijkheid om op een eenvoudige en leuke manier te leren duiken.

De condities voor zoetwaterduiken en de geavanceerde apparatuur volgens de internationaal aanvaarde normen van Scuba Schools International (SCUBA - Self Contained Underwater Breathing Apparatus) stellen u in staat om de onderwaterwereld van het meer van Ohrid te zien, maar ook om een internationaal erkend duikbrevet te behalen.

Duiken in de dieptes van het meer staat gelijk aan veiligheid en plezier: u wordt tijdens de hele training door een professioneel team van internationale instructeurs begeleid. Gelegen in de Baai van de Botten, als onderdeel van het watermuseum in Gradište, heeft het duikcentrum "Amfora" van Ohrid een licentie voor het opleiden van duikers door instructeurs met een rijke ervaring. Tegelijkertijd is duiken in Ohrid heel leuk, want wij bieden duiken bij een antieke onderwater lokaliteit, 's nachts duiken, onderwater fotograferen en filmen, het huren van apparatuur en vele andere diensten aan.

Ten slotte moet u bedenken dat u tot 21 meter diep in het water van het meer van Ohrid kunt kijken! Het is een enorm aquarium met kristalhelder water, waarin de wilde dieren volledig goedaardig zijn - er is geen plantensoort of diersoort in deze wateren die mensen aanvalt.

Een halve dagtocht:

Vertrek uit het hotel om 09:30 uur, aankomst bij het centrum om 10:00 uur. Na een korte koffiepauze, houdt de duikinstructeur een inleidend verhaal over het duiken (vertrouwd raken met de duikuitrusting en het gebruik ervan, duiktechniek, enz.)

Elke kandidaat wordt geholpen bij het completeren en het aantrekken van de apparatuur en daarna geïnstrueerd over het uitvoeren van de duik.

De duiker wordt in een uur door de instructeur naar een diepte van 6 meter begeleid. Tijdens het duiken kunt u onderwater foto's maken en de prehistorische nederzetting onder water zien.

Het volledige programma (voor beginners) duurt ongeveer 3-4 uur. Elke nieuwe dag brengt nieuwe kennis en vaardigheden, en het uiteindelijke resultaat na zeven dagen is een internationaal duikbrevet.

Bij de prijs inbegrepen:

1. Duiken op een diepte van 6 meter

2. Complete duikuitrusting

3. Duikinstructeur

Niet inbegrepen:

1. Onderwater fotograferen (5-6 foto's op een CD)

2. Extra kosten buiten het programma

Extra:

1. Nachtduiken met volledige uitrusting en verlichting - 35 euro

2. Het huren van een snorkelset - 10 euro
zoover