HOME > DOEN >Internationaal Volksdans Festival Ohrid

DOEN

Internationaal Volksdans Festival Ohrid

+389 70 359 747
makfolk@gmail.com

De intentie van onze uitnodiging is om het leven te vieren, liefde en vriendschap via dans en muziek. Het festival licht motief is om alle groepen veteranen te verzamelen uit alle hoeken van de wereld en onszelf de evenementen die het waard zijn te herinneren.

 

Het Internationaal Veteranen Folk-Dance Festival "Ohrid Waves" zal voor de 5e keer worden gehouden in Ohrid van 14 tot 17 Juni 2012.

 

Dit jaar zullen er meer dan 700 deelnemers meedoen uit Bosnië en Herzegovina, Polen, Bulgarije, Turkije, België, Estland, Litouwen, Montenegro, Kroatië en Servië.

 

Het Internationaal Veteranen Folk-Dance Festival "Ohrid golven" is een niet-competitieve steekproef van traditionele en moderne dansen en muziek uitgevoerd door folkloristische groepen.

 

Op het festival zullen deelnemen: folkloristische groepen, moderne dansgroepen, zanggroepen, instrumentale groepen en solisten, koren en groepen en artiesten uit andere kunststijlen. De groepen zullen ongeveer 15 minuten optreden met live muziek of cd.

 

Tijdens het festival zal elke groep een of twee optredens in Ohrid en omgeving hebben volgens het programma van het Festival. De voorstellingen zullen in de avonduren zijn zodat u de dag van te voren kunt plannen en gebruiken voor een bezoek aan het historische deel van de stad, excursies of gewoon genieten op het strand.
zoover