HOME > DOEN >Internationaal Kinder Volksdans Festival Ohrid

DOEN

Internationaal Kinder Volksdans Festival Ohrid

+389 70 359 747
makfolk@gmail.com

De intentie van onze uitnodiging is om het leven te vieren, liefde en vriendschap via dans en muziek. Het festival licht motief is om alle groepen veteranen te verzamelen uit alle hoeken van de wereld en onszelf de evenementen die het waard zijn te herinneren.

 

Het Internationaal Folk-Dance Festival "Ohrid Waves" zal voor de 5e keer worden gehouden in Ohrid van 26 tot 30 Juli.

 

Dit jaar wordt een record gevestigd met het aantal volksdansers dat aan het festival deelneemt met meer dan 1200 volksdansers uit:

 

Bulgarije, Oekraïne, Polen, Turkije, Litouwen, Slowakije, Rusland, Moldavië, Hongarije, Roemenië, Cyprus ... en de teller loopt nog steeds.

 

Tijdens het festival zal elke groep ten minste twee voorstellingen in Ohrid en omgeving geven en volgens het programma van het Festival. Groepen treden ongeveer 10 tot 12 minuten op, hetzij met live muziek of cd. De voorstellingen zullen in de avonduren zijn zodat u de dag van te voren te plannen kunt maken en uw bezoek te gebruiken voor een bezoek aan het historische deel van de stad, excursies of gewoon genieten op het strand.

 

U kunt meer informatie over het festival onze website bezoeken: www.makfolk.com.mk of onze facebook pagina http://www.facebook.com/Makfolk.

 

Ook kunt u terecht op ons YouTube-kanaal voor video's van de festivals: http://www.youtube.com/MakFolkAssociation
zoover