OVERNACHTEN

Hotel Map

View on an interactive Map.

Hotel Sileks

Naselba Sv. Stefan
0038946277300
info@hotelsileks.mk

Hotel Sileks ligt in het toeristische complex St. Stefan, op 4 km afstand van Ohrid centrum, aan de regionale weg Ohrid - St. Naum, en op 10 km van de luchthaven "St. Paul The Apostle".

Hotel Sileks ligt aan de oever van het meer van Ohrid, geplaatst tussen het kristalheldere blauwe meer en groen van dennenbossen, waar het pad dat leidt naar het klooster St. Stefan 720 m hoogte boven de zeespiegel passeert. Een locatie als deze is een geweldige kans voor de vereniging van de bergen en het meer toerisme.

 

Accommodatie

Hotel Sileks beschikt over 104 gerenoveerde kamers, ingericht in een moderne, ontspannen stijl waaronder 12 suites, waarvan 2 presidentiële. Modern meubilair en warme kleuren vullen elke ruimte met een ontspannen sfeer en verwelkomen u in stijl. Met een keuze uit klassieke kamers of suites bent u verzekerd van een comfortabel en aangenaam verblijf. Onze kamers in combinatie met de unieke omgeving verbinden u, terwijl wij gegarandeerd zorgen voor uw comfort en gemak. U voelt zich grondig thuis en volledig op uw best.

Kamerfaciliteiten: • Badkamer • Terras • LCD flatscreen televisie • Gratis Wi-Fi • Kabel televisie • Internationale directe telefoonlijnen

• Airconditioning • Mini bar.

 

Restaurant en Bar

Het restaurant in hotel Sileks is geheel gerenoveerd, heeft een capaciteit voor 450 personen en is geschikt voor het organiseren van diverse evenementen. Het restaurant serveert een à la carte menu gevuld met heerlijke nationale en internationale gastronomische selecties, bereid door culinaire professionals, biedt u room service, galla dineror serveren lunch bij het zwembad, een uitgebreid ontbijt buffet, klassieke lunch waar de gasten kunnen kiezen uit een of drie gerechten en een rijker buffet voor het diner. Het menu voor het buffet bevat:

 

Verschillende soorten koude voorgerechten, zoals:

- Russische salade

- Wrongel salade

- Kip salade

-Salade van macaroni

- Verschillende soorten kaas, ham, grookte ham...

 

Verschillende soorten warme voorgerechten:

- Verschillende soorten soep of stoofschotels

- Ingegoten gele kaas

- Taart met tartaarsaus

- Verschillende soorten pasta

- Pannekoek met garnering

 

Verschillende soorten van de belangrijkste maaltijden, zoals:

- Gemengd vlees

- Dorps vlees

- Gevulde hamburger

- Geroosterd varkensvlees

- Verschillende soort traditionele Macedonisch vlees zoals: muckalica, ustipci, raznic, saslik etc...

- Gevulde fricandeau

- Kip steak

- Kip steak van de gril

- Vis cake

- Verschillende soorten salades

- Verschillende pottage (dikke soep met groente en/of vlees)

- Vele soorten desserts, zoals: verschillende taarten, seizoen fruit

 

Onze aperitief bar is een ideale ontmoetingsplek en biedt een verscheidenheid aan nationale en internationale alcoholische en non-alcoholische dranken en snacks.

 

Meeting & Faciliteiten

Met zijn uitzonderlijke banket-en vergaderfaciliteiten en onberispelijke service standaarden, verheugen wij ons op het hosten van uw vergadering in een van onze vijf zalen, in totaal 30 tot 200 plaatsen - en het een succes maken. Geschikt voor grootse gala's, belangrijke zakelijke vergaderingen of prive-feesten. Ervaren Hotel Sileks's ondersteuning is op de site om snel te reageren op elke behoefte. Hotel Sileks is ook de voorkeur plek voor een onvergetelijke internationale forums, zakelijke seminairs, culturele evenementen en mensen uit de conferentie sector zijn altijd beschikbaar. Technische bijstand: LCD-projector, scherm, flap-over, scanner, printer, Wi-Fi - allemaal gratis.

 

Vermaak

- Hotel Sileks's belangrijkste attractie is het buitenzwembad, waar gedurende de dag en 's avonds, de gasten de mogenlijk hebben om van een verscheidenheid van animatie te genieten zoals: waterspellen, concerten, muzikale ensembles en theatergezelschappen, zomer beauty selectie, verrijkt met het dienen van eten en drinken in het hoogste niveau. Gedurende de dag, zijn vooral de jongste gasten, begeleid door een team van professionele animators, om zo een actieve vakantie te vieren.

- Voor de ultieme ontspanning beiden wij u verschillende soorten professionele massages of de sauna, in comfort en de privacy van uw kamer, of in de massagesalon van het hotel aan.

- De animatie sector is ter uw beschikking om het verblijf te verrijken door het organiseren van reizen en excursies rond Ohrid en het omliggende gebied.

 

 

 
zoover