HOME > OVERNACHTEN >Hotel Dva Bisera

OVERNACHTEN

Hotel Map

View on an interactive Map.

Hotel Dva Bisera

nas. Lagadin 6000 Ohrid
+389 46 285 920
hoteldvabisera@yahoo.com

Welkom in een van de juwelen van de oude stad Ohrid. Voel u vrij om in de intimiteit, luxe en de vriendelijkste en eersteklas service van wereldklasse culinaire specialiteiten te genieten. Wij zorgen ervoor, dat de momenten doorgebracht met ons, de momenten van uw beste herinneringen zijn. Hotel Dva Bisera is gelegen in Lagadin, 8 km van de oude stad Ohrid. Dit kleine en intieme (maar luxe uitgeruste) complex bestaat uit twee afzonderlijke villa's met een prachtig uitzicht over het meer van Ohrid. Praktisch gelegen aan de oever van het meer van Ohrid.

Dva Bisera, "Twee Parels", is de ideale plek voor vakantie, voor iedereen die houdt van rustige stranden en lange wandelingen op het strand. Er zijn ook een tal van activiteiten voor wie een actieve vakantie wil. Tevens zijn er een heleboel discotheken, cafe’s/bars en sport faciliteiten in de buurt. Met een perfecte locatie en de onberispelijke service van Dva Bisera, biedt Dva Bisera complete ervaringen het hele jaar door.

Hotel "Dva Bisera" bestaat uit twee villa's, gescheiden door een prachtig park, een restaurant, parkeerplaats en een klein maar prachtig strand. We hebben 7 kamers met 2 bedden en vier appartementen met in totaal een capaciteit van 27 gasten. Dva Bisera "hotel is het meest bekend om zijn keuken, die is als een land van geuren en smaken en biedt u de nationale en internationale gerechten. Het restaurant heeft 40 zitplaatsen en extra 90 zitplaatsen op het terras.
We moeten wijzen op de prachtige omgeving op het zomerterras. Hier heeft u de kans om het heerlijke eten te combineren met het adembenemende uitzicht op het meer. De speciale aanpak en zorg die onze koks hebben bij het bereiden van elke maaltijd, en de eindeloze lijst van complimenten laat een goede indruk achter bij onze geliefde gasten. Dit geeft ons het recht om onszelf aan te bevelen aan u en u uit te nodigen om een ​​kijkje te nemen in ons "koninkrijk van smaken" welke nauwelijks te vinden is in een andere plaats.
zoover