HOME > OVERNACHTEN >Hotel Aleksandrija

OVERNACHTEN

Hotel Map

View on an interactive Map.

Hotel Aleksandrija

Kosta Abrasevic bb, 6000 Ohrid
+389 46 258 860
info@hotelaleksandrija.com

Bij uw aankomst in Ohrid voelt u de polsslag van de diepe sporen van de tijd, Hotel Aleksandria gevangen in het continue spel van het meer. Het magische gevoel van vrede stroomt door alle zintuigen, met het creëren van een mooie foto in het vooruitzicht. U zult genieten van de meeuwen in de lucht en elke druppel in het meer welke schijnt, de Parel van Ohrid gecreëerd door de tranen van de mysterieuze Lihnida die het leven gaf aan het meer van Ohrid als een kostbare parel van rijkdom die keer op keer voor opwinding en onvergetelijke ervaringen zorgt. U zult de adem van Lihnida horen als zij traan voor traan, parel voor parel, het meer creëert en het geheim van de kracht van schoonheid voor altijd gevangen neemt.

U ziet dit alles vanuit alle kamers en ramen van het hotel, die kijken door de ogen van de parel op het meer en voelen door hen een tedere aanraking van uw ziel, diepe rust en opwinding. U ervaart al dat moois hier, in het hotel ambient, in het interieur en exterieur, in de ziel die Ohrid geeft aan de oud en de rijken (strand, stad en stadsplein) vlakbij, de sierlijke architectuur van tijden geleden en de monumentale kerken waar de eeuwen doorheen praten.

Hier in de luxueuze kamers waar het hotel over beschikt voelt u het meer opspatten naar uw ziel, op de Franse bedden valt u in slaap met het gevoel dat de golven in een zoete droom wiegen. Slechts op een paar stappen van het hotel ligt het museum van Ohrid welke u de geschiedenis van het oude volk van dit gebied verteld. Samuels Fort is het bewijs van hectische tijden. De fluisterende stemmen van 3.500 studenten bereiken u vanuit de grote universiteit van de wonderdoener Kliment Ohridski die florerend de wetten van god herschrijft. Dat gefluister bereikt u ook reizend door het hele millenium om de grote geheimen van de Slavische geletterdheid te onthullen die van vonk tot vlam gevleid in Ohrid om de Slavische mensen op te laten staan om een grote bijdrage te leveren aan de wereld.
zoover