HOME > OVERNACHTEN >Grebnos stone house apartments

OVERNACHTEN

Hotel Map

View on an interactive Map.

Grebnos stone house apartments

Ul. Metodi Patce 19-19a 6000 Ohrid
+389 46272625
info@grebnos.com

Gerenoveerde oude stenen huis met een dominante positie in het hart van het oude gedeelte van Ohrid en toch maar 150/200 meter van af het moderne centrum. Het is de perfecte plaats voor uw verblijf. Alle kamers zijn gemaakt van stenen muren waardoor het lijkt alsof u zich in een grot begeeft. De kamers en het royaal grote terras hebben een prachtig uitzicht over het meer van Ohrid maar ook over het oude Ohrid. Alles ligt in uw zichtsveld en toch heeft u privacy en romantiek.

Locatie:

In het hart van het oude gedeelte van Ohrid, direct omringd door alle historische en culturele bezienswaardigheden van Ohrid. Antieke theaters, oude kerken, oude stads vestiging fresco’s en icon galeries-musea en ook moderne voorstelingen van historische /culturele geburtenisen /concerten bevinden zich op nog geen 5 minuten lopen van Grebnos. Het moderne centrum van de stad is ongeveer 150 meter vanaf Grebnos en de stranden liggen op zo’n 50-200 meter afstand. In de nabijheid vindt u ook een groot aanbod aan restaurants, bars, cafe’s, nachtclubs. Een auto is niet nodig, alles ligt op loopafstand.

Accomodatie:

Elke kamer heeft een eigen royaal terras met een prachtig uitzicht (zelfs vanuit uw bed) over het meer en oude stad, badkamer, kabel TV, WIFI internet, koelkast , tafels en stoelen, klerenkast, warm water, verwarming in combinatie met zonne-energie, grill, tuin-ligenstoelen en tafels in het midden van veel bloemen. Er is een centrale keuken uitgerust voor de beste chef-koks en mini bar.

Prive strand:

Aan onze gasten bieden wij gratis gebruik van ons prive Grebnos strand aan de kust van het meer van Ohrid. Het strand bevindt zich in het nationale park Galicica nabij het dorpje Trpejca. Dit gedeelte van het meer staat bekend om de mooiste stranden en ook met het meest heldere water. Eten, zonnen, zwemmen of gewoon genieten van de adembenemende natuur.

Parkeren van uw auto:

Ook al ligt Grebnos in het centrum van de oude stad, doorkruist door nauwe straatjes , voor het parkeren van uw auto is het geen probleem, wij hebben op 100 meter van Grebnos een prive parkeer plaats voor uw auto.

“Grebnos ligt op een mooie plek in de oude stad, met een prachtig uitzicht over het meer van Ohrid. De Nederlands sprekende eigenaar doet er alles aan om u een fantastische vakantie te bezorgen en verzorgt indien gewenst ook uitstapjes. Dit vind u bijna nergens meer!,” luidt het commentaar van een van Grebnos eerdere gasten.

Inderdaad:

Spontaan adviseren wij onze gasten (gratis) over rent-a-car, busvervoer, taxivervoer, restaurants, piknick’s, transfers en alle andere vragen die u maar heeft. Bij Grebnos wordt Engels, Nederlands, Servisch, Bulgaars, Duits en natuurlijk Macedonisch gesproken. Wij willen de gasten zoveel mogelijk helpen en zich zoveel mogelijk thuis laten voelen. Dit doen wij op een spontane manier. Ook adviseren wij onze gasten om niet te belanden in de ban van het ‘commerciele massa toerisme’, maar vooral de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de vele aspecten van Ohrid en zelf vrije keuzes te maken, zonder dat iets aan de gasten wordt opgedrongen
zoover