HOME > DOEN >Circus Safari

DOEN

Hotel Map

View on an interactive Map.

Circus Safari

Stadion Biljanini Izvori, Ohrid
+389 7554 1977
circussafari@hotmail.com

Circus Safari:

 

Een naam die alles bevat wat u kunt verwachten van een Circus met wereldklasse. De mysterieuze geur van de ring, zoals het sissen van leeuwen, getrompetter van de olifanten en het geluid galopperende pony's, de clown in glitterpak. Kortom, een schat aan nooit ervaren indrukken.

 

Wij willen de harten van onze bezoekers openen en u meenemen in de unieke wereld van de traditionele Europese circus. De stralende ogen van uw kinderen, een dromerige glimlach, of de terugkeer van de dromen en herinneringen uit uw kindertijd zijn onze beloning.

 

Beleef in onze prachtige circustent een adembenemende en onvergetelijke show met Olifanten, leeuwen en onze andere dieren.

 

De internationale artiesten uit onder andere Hongarije, Serbia, Romenië, Italië, Israël en Nederland zorgen voor een avond vol humor, spanning en emoties.

 

Natuurlijk is er een Nederlands en Engels sprekende host is aanwezig.

 

Onze shows zijn van 23 juli 2012 t/m 19 augustus 2012 op Maandag tot Vrijdag om 21:00 en op Zaterdag en Zondag om 18:30 en 21:00.

 

U kunt ons vinden naast de Biljanini Izvori Stadion.

 

Druk op de onderstaande link voor een gratis entree kaart voor een kind bij aankoop van een entree bewijs voor een volwassen:

GRATIS ENTREE KAART
zoover